Начало

За съда

Пресцентър

Полезно

Обяви

Контакти

Новини
Окръжен съд Варна

Официални имейли на Окръжен съд Варна:

Документи, които не са изпратени на официалните имейли на съда, не се считат за редовно подадени!

Новата придобивка ще бъде широко използвана при срещите със студенти и ученици през следваща учебна година

Шестима юристи, завършили специалност „Право“, избраха Окръжен съд – Варна, за да преминат задължителния си професионален стаж за придобиване на юридическа правоспособност.

Варненският окръжен съд определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на български гражданин, издирван от съдебните власти в Германия. 52-годишният мъж се разследва за 6 случая на извършена измами в периода 17.09.2019 г. - 22.11.2021 г.

Официалното встъпването на стажант-юристите (по-долу) в Окръжен съд - Варна ще се състои на 06.06.2024 г. (четвъртък) от 11:00 ч.:

Варненски окръжен съд определи мярка „задържане под стража“ на 37-годишeн мъж от Варна, привлечен към наказателна отговорност за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества.

Броени дни преди празника на българската просвета, култура и славянска писменост, бяха наградени победителите в традиционния конкурс за есе на тема „Медиацията в моите представи“. Той се провежда за четвърта поредна година, като негови организатори са институт "Итера", Университетски център по медиация и Окръжен съд - Варна.

Окръжен съд – Варна определи мярка за неотклонение парична гаранция в размер на шест хиляди лева на 27-годишен мъж, привлечен в качеството на обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост с управлявания от него автомобил.