Начало

За съда

Пресцентър

Полезно

Обяви

Контакти

Новини
Окръжен съд Варна

Официални имейли на Окръжен съд Варна:

Документи, които не са изпратени на официалните имейли на съда, не се считат за редовно подадени!

Варненският окръжен съд няма да отлага открити съдебни заседания. С оглед ограничаване разпространението на вирусни заболявания, считано от 11.03.2020 г. до 10.04.2020 г. се въвеждат допълнителни мерки за дезинфекция на Съдебна палата – Варна. Мерките могат да забавят началото на насрочените съдебни заседания. Няма да бъдат допускани посетители в сградата в часовете на дезинфекция:

  •  11:00 – 12:00 ч.
  •  15:00 – 16:00 ч.

Със заповедта на административния ръководител на ВОСВарненски Окръжен съд, можете да се запознаете тук.

 

Варненски окръжен съд апелира към всички граждани да спазват препоръките и указанията на компетентните здравни органи за ограничаване разпространението на вирусни заболявания, като се въздържат от посещения на съдебната палата при наличие на симптоми.

Призоваваме гражданите да използват алтернативни канали за комуникация и да подават заявления, молби и други документи по делата на служебните електронни адреси и поща.

  •  Деловодство гражданско отделение Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  •  Деловодство наказателно отделение Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  •  Деловодство търговско отделение Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Справки по делата могат да се извършват чрез Единния портал за електронно правосъдие, както и на служебните телефони.