Начало

За съда

Пресцентър

Полезно

Обяви

Контакти

Новини
Окръжен съд Варна

Официални имейли на Окръжен съд Варна:

Документи, които не са изпратени на официалните имейли на съда, не се считат за редовно подадени!

На тържествена церемония пред Общото събрание на съдебната институция Иванка Дрингова встъпи официално в длъжност „съдия в Гражданско отделение“. На 4.02.2016 г. тя бе повишена в длъжност след спечелен конкурс. През последните месеци съдия Дрингова бе командирована в Окръжен съд, а от днес официално е член на Гражданско отделение.DSC 0203 1small

Председателят на ОС Марин Маринов й връчи акта за встъпване в длъжност и й пожела попътен вятър и късмет в работата. Той я представи като истински професионалист, коректен и етичен колега.

„Радвам се да споделя с Вас този момент, благодаря на всички колеги, които в началото на пътя ми като съдия ми подадоха ръка“, заяви съдия Дрингова. Тя отправи специална благодарност и към колегите си от Районен съд Варна, с които е работила през по-голяма част от юридическата си кариера.

Иванка Дрингова е завършила право през 1999 година в Техническия университет – Варна. Започва юридическата си кариера като адвокат, по-късно работи като съдия по вписванията и районен съдия.