Начало

За съда

Пресцентър

Полезно

Обяви

Контакти

Новини
Окръжен съд Варна

Официални имейли на Окръжен съд Варна:

Документи, които не са изпратени на официалните имейли на съда, не се считат за редовно подадени!

Варненският окръжен съд одобри споразумение за решаване на наказателно производство за държане на наркотични вещества с цел разпространение срещу 33-годишния Свилен Костадинов от Варна. Съгласно подписаното между Окръжна прокуратура – Варна и защитата споразумение мъжът приема да му бъде наложено наказание „лишаване от свобода" за срок от 8 месеца, отложено с 3 години изпитателен срок.

Костадинов заяви пред съда, че разбира обвинението и се признава за виновен за това, че на 17.11.2015 год. в гр. Варна, при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество - хероин с нетно тегло 9,6 грама, както и че в съучастие като съизвършител с Радостин Радев (на 34 г.) направил опит да разпространи на М. М. хероин с нетно тегло 9,6 грама, на стойност 1152 лева, като деянието е останало недовършено, поради независещи от дееца причини.

Съдът счита, че предложеното споразумение не противоречи на закона или морала и го одобри. Подписаното споразумение е окончателно.